Canal de fotos

22/10/07

Tavèrnoles fa participació ciutadana

Un dels punts comuns de la majoria dels programes electorals de les passades eleccions era el foment de la participació ciutadana. La gent cada cop més té la sensació que la classe política i el poble van per camins divergents, i que només se’ls té en compte durant el període de pre-campanya i de campanya electoral; és el preu que té un vot.

A Tavèrnoles el projecte “L’ajuntament entre tots” va néixer a les acaballes de l’anterior legislatura i volia recuperar aquelles reunions que es van fer fa cinc anys amb el nom més genèric de Pla estratègic. Ara, durant aquesta nova legislatura, toca posar en pràctica tota aquesta voluntat d’escoltar (sense eleccions pel mig) allò que el poble vulgui dir, toca conèixer i recollir allò que realment preocupa als nostres veïns.

Aquest projecte s’ha rebatejat amb el nom Fem Tavèrnoles, participa! i el proper dissabte dia 27 d’octubre tindrà lloc a l’Ajuntament la primera de les sessions participatives on, amb l’ajuda de l’empresa experta en sistemes de participació Delibera, es vol recollir qualsevol tipus d’opinions i suggeriments que ajudin a redactar el Pla d’Actuació Municipal (PAM) de Tavèrnoles.

La convocatòria està feta, s’ha passat un díptic (1 i 2) a les cases, s’ha notificat als mitjans de comunicació per tal que en facin difusió. Ara només cal que qualsevol que tingui alguna cosa a dir ho faci sense por, una bona assistència a la sessió participativa és la millor garantia d’heterogeneïtat d’opinions. Tothom ha de participar a fer Tavèrnoles!

Comparteix-ho