Canal de fotos

27/10/07

Una bona participació

Aquest matí ha tingut lloc la primera sessió participativa del projecte Fem Tavèrnoles, participa!. Unes 45 persones han pogut prendre part en el taller de participació, on s’han pogut debatre idees i conceptes positius i negatius que té Tavèrnoles avui en dia.

El fet d’estructurar el taller en tres grups separats de persones ha permès una bona dinàmica de debat i sobretot que els suggeriments anessin sorgint sense por i que les opinions es poguessin expressar ordenadament. Com era d’esperar algunes de les prioritats han estat comunes en els tres grups: definició d’una política urbanística i de creixement sostenible, preocupació pel pas de la MAT per Tavèrnoles, millorar els accessos a les vies principals, mantenir l’entorn i el patrimoni existent.

Ara caldrà esperar a rebre les enquestes a casa i tornar a fer valoracions d’aquestes conclusions que avui s’han pogut extreure. De moment l’equip de govern de l’ajuntament tenim deures: recollir i prioritzar aquest suggeriments que els veïns han manifestat.

Gràcies a tothom per participar a fer Tavèrnoles!

Aquí hi ha fotografies de l'acte per cortesia de Jordi Vila

1 comentaris:

Ei, m´alegro que la jornada fos un èxit. El poble sou tots, ningú més que un altre, simplement que uns representen als altres, avui, però demà, poden ser els altres que us representin a vosaltres. Salut i una abraçada.

Comparteix-ho