Canal de fotos

27/2/08

Primer aniversari

Avui, 27 de febrer, fa un any que vaig publicar el primer post en aquest bloc. Tot va començar com una prova d’intentar escriure ”Pensaments des de Tavèrnoles” que eren unes anotacions de reflexions en veu alta i més endavant va anar incorporant temes de diversa índole. En total 66 articles en un any i darrerament amb una mitjana de 550 visites mensuals: no està gens malament.

Potser a algú la lectura d’aquest bloc li ha servit per informar-se de coses o activitats que han passat al meu voltant i al meu poble; potser a algú altre li ha servit per conèixer-me una mica més. Potser algú ha trobat interessants els articles que hi he anat posant; potser d’altres fins i tot s’han pogut sentir molestos per algun d’ells, però a la vida no tot han de ser flors i violes.

Les coses evolucionen al seu ritme, i segur que aquest bloc anirà patint canvis i modificacions, però sempre mantenint l’objectiu de parlar d’allò que em passa i que em preocupa. Ja avanço que properament s’hi podrà accedir des de l’adreça www.carlesbanus.cat; un pas més cap a la normalització.

3 comentaris:

Felicitats, Carles, per aquest primer any de bloc

Ei,felicitats company blocaire. Entre tots plegats, mica en mica anem omplint la pica! Salut.

Felicitats Carles.

Gràcies , sobretot pels bocins que ens aportes ( als ignorants , com jo )sobre les telecomunicacions.

Comparteix-ho