Canal de fotos

13/3/08

ADSL: 1 Mega

Avui un d’aquells vells mites locals de Tavèrnoles ha caigut: Telefónica està donant servei d’ADSL al nucli de Tavèrnoles. Aquest migdia he passat per l’Ajuntament i m’hi he trobat un cotxe de “Cotronic”; un d’aquells cotxes blancs petitonets i amb una escala de fusta al sostre que tan sovint passen per les nostres carreteres. A l’ajuntament hi havia un xicot que estava configurant el router per comprovar que la connexió era la correcta i m’ha dit que els testos de velocitat que havia fet li donaven un valor de 1 Mega. Finalment es podrà oferir una velocitat raonable al telecentre i potser això permetrà fer alguna activitat que fins ara era impensable.

M’ha fet il·lusió veure aquest noi de “Cotronic”, l’Òscar, ja que curiosament era el mateix que fa un any em va instal·lar la línia telefònica i l’ADSL a casa després de gairebé sis mesos de barallar-me amb els incompetents del 1004 (per cert, potser algun dia en parlaré de les meves experiències amb els serveis d’atenció al client d’algunes companyies). D’aquest noi, doncs, en tinc un bon record de la feina que va fer: va passar la tirada de cable telefònic per allà on jo li indicava i va ser molt polit a l’hora de fer els forats. Des d’aquí el meu petit homenatge a aquest portador de noves tecnologies.

Comparteix-ho