Canal de fotos

6/3/08

Cítrics a Plaça

Dissabte passat, després de donar una volta pel mercat setmanal de Vic i abans de tornar cap a casa, m’aturo a comprar fruita i verdura en una de les parades noves que hi ha al començament del Passeig, a la Plaça del Carbó. Entre d’altres coses demano taronges però el venedor em contesta que no en té, no pot vendre cítrics. Suposo que no sóc el primer que li demano perquè seguidament allarga la llista de fruites que no pot vendre: ni cítrics, ni mango, ni papaia, ni kiwi. La següent pregunta és òbvia: per què?. El venedor m’informa que l’ordenança municipal és bastant antiga i no ho permet; sap que la resta de parades venen tot tipus de fruites, però al ser el seu primer dia de parada no vol problemes. Curiós i al mateix temps surrealista.

Veig que ven kiwis i de moment ningú l’ha amonestat, per tant suposo que aquesta setmana ja s’atrevirà amb les demés fruites prohibides.

1 comentaris:

Ui Carles, això és un tema latent des de fa anys i panys, on tothom ha procurat fer la vista grossa, i on en el seu dia es féu així per no fer competència als comerços-fruiteries estables ja que en teoria els marxants fruiters del cantó de dalt de la plaça només podrien vendre allò que és de collita pròpia! Almenys això és la teoria...

Comparteix-ho