Canal de fotos

4/3/08

Ple ordinari de març

Ahir es va celebrar el ple ordinari del mes de març amb els set regidors de l’equip de govern i tres assistents com a públic. En el ple es va donar compte de la sol·licitud d’ajut a l’agència de residus de Catalunya per adquirir un compactador de paper i contenidors de recollida d’oli i de piles per al punt de recollida de residus i també per incorporar cartells senyalitzadors. En un altre dels punts es van ratificar les sol·licitud d’ajuts demanats a través de la Xarxa Barcelona Municipis Qualitat per al trienni 2008-2011, on concretament s’han presentat els següents projectes: embelliment del nucli urbà; pavimentació del carrer Pirineu; construcció Centre Cívic (fase I i II); desplegament de xarxa wifi; canvi de moneder de la bàscula; construcció d’una pista poliesportiva. En la mateixa sol·licitud també s’ha demanat mobiliari divers d’espai públic. Pel que fa a la sol·licitud d’ajuts també es va aprovar demanar-ne un al Departament de Governació i Administracions Públiques per acabar de finançar la portada d’aigües en la seva darrera fase.

En el ple també es va aprovar el Pla d’Actuació Municipal (PAM) de Tavèrnoles per a la legislatura 2007-2011. Aquest PAM ha estat elaborat des de cada regidoria i tenint en compte els resultats dels tallers de participació ciutadana que s’han fet al poble. Per altra banda es va aprovar la modificació del registre telemàtic per poder incorporar a la pàgina web municipal l’aplicatiu e-tram que permetrà poder fer tràmits via Internet.

Ja per acabar el ple es van presentar i aprovar dues mocions: una demanant l’ampliació dels serveis ferroviaris entre Vic i Ripoll mentre durin les obres de desdoblament de la carretera C-17; i una segona denunciant el mal desplegament que s’està fent de la llei de la dependència.

Comparteix-ho