Canal de fotos

20/11/08

Aclarint l'aigua

Dimarts al matí vaig rebre una trucada d'en Josep Comajoan convidant-me al programa d'avui de "L'aigua clara". El tema d'aquesta setmana és “Internet, mòbils, xarxes socials… només veiem la punta de l’iceberg?”. Com a usuari de totes aquestes eines, i com a Conseller Comarcal de Noves Tecnologies, em fa especial il·lusió debutar televisivament en un programa que tracti aquesta temàtica. És clar, em tocarà parlar de com l'administració s'està endinsant en els tràmits electrònics, però a la que pugui també intentaré donar la meva visió com a simple usuari.

Els meus companys de taula seran en Pep Campàs, en Carlos Scolari (
els dos codirectors de la e-week) i en Xevi Esclusa (un dissenyador que es definiex com a multiusuari de les xarxes socials); això de multiusuari no sé si vol dir que en Xevi utilitza diverses xarxes socials, o bé que apareix a les xarxes socials amb diferents personalitats (li hauré de demanar).

Ha faltat trobar un tecnoescèptic, tot i que "haverlos, haylos", sembla que a l'hora de fer públic el seu tecnoescepticisme tenen una mica de recança. Llàstima, perquè potser el debat quedarà coix sense una de les visions implicades en tot això de les xarxes socials. Ens veiem aquest vespre a les deu; no sé si avui en traurem "l'aigua clara", però com a mínim espero que no contribuïm a enterbolir-la massa.

Comparteix-ho