Canal de fotos

26/7/09

Estem de Festa.... Major!

Aquest cap de setmana s'ha donat el tret de sortida als actes de la Festa Major de Tavèrnoles d'enguany. Avui, per posar només un exemple, hem tingut curses de cavalls a la finca Serrabou i una gimcana fotogràfica pel nucli de Tavèrnoles.

La resta d'actes tindran lloc a partir de dimecres vinent, amb la xerrada sobre la xarxa guifi.net a Tavèrnoles, i ja dijous amb el pregó de Festa Major, aquest any a càrrec de la Teresa Funoll (em fa una especial il·lusió que sigui la Teresa de la Cadena qui faci el pregó). El plat fort el trobarem el proper cap de setmana: sopar popular i ball del divendres; concurs de l'home i la dóna més forts de Tavèrnoles i correfoc del dissabte; xocolatada, inflables i havaneres del diumenge; missa en honor a Sant Esteve, aperitiu i monòleg dilluns 3 d'Agost. Aquest any, com a novetat, s'ha volgut allargar una mica més la Festa Major amb un sopar de tornaboda el divendres dia 9, per enllaçar-ho amb el ja tradicional Chill-out.

Com sempre, hi esteu tots convidats. Clicant la imatge podeu consultar la totalitat del programa de la Festa Major de Tavèrnoles 2009.

Comparteix-ho