Canal de fotos

7/7/09

Ple ordinari de juliol

Ahir vespre es va celebrar el ple ordinari corresponent al mes de juliol, el darrer abans de vacances, amb l'assistència de sis regidors i sense la presència de ningú de públic.

D'entre els punts del ple destaca l'aprovació de les dues festes locals de Tavèrnoles per a l'any 2010 (el 3 d'agost i el 23 d'abril) i l'aprovació del conveni d'adhesió a la Xarxa RESCAT, una xarxa que pretén coordinar els diferents serveis d'emergències del país. També es va acceptar la cessió de dues papereres per part de la Diputació i es va provar el Pla Director de l'Aigua, un document que reflecteix l'estat actual de la xarxa d'aigua municipal i proposa millores a efectuar els propers anys.

Abans de l'inici del ple la Comissió de Festes va presentar als regidors els actes de la Festa Major que hi ha programats per aquest any. Una Festa Major que començarà el proper 24 de juliol amb un torneig de futbol i que tindrà el gruix principal d'actes el següent cap de setmana amb el pregó el dijous 30 i el sopar popular el divendres 31 de juliol.

Comparteix-ho