Canal de fotos

26/5/10

Decisions difícils

Els darrers dies he hagut de fer front a certes valoracions prou complicades; tinc la sort de formar part del jurat dels Premis Blocs Educatius d'Osona, com a representant del Consell Comarcal d'Osona. Això implica que m'he estat revisant de dalt a baix 20 blocs de primària i 12 blocs de secundària i nivell superior. Alguns són blocs genèrics de l'escola, altres són propis d'un curs i fins i tot alguns fan referència només a una temàtica o assignatura més específica.

En general he pogut constatar que el nivell és bo i en molts d'ells s'aprecia un treball magnífic del professorat que ha d'alimentar el bloc. També he pogut observar que el què més costa és la creació de comunitat, és a dir, el provocar comentaris als apunts i generar bidireccionalitat en el flux de la informació.

El proper divendres tindrem una reunió de tot el jurat i d'aquí en sortiran els 5 finalistes de cada categoria. Per conèixer els guanyadors, però, caldrà esperar al proper dissabte 12 de juny, on l'osonosfera donarà a conèixer el veredicte i es farà el lliurament dels premis.

Us cito a continuació alguns dels blocs que m'han agradat més en cadascuna de les categories:

5 comentaris:

Hola Carles,
Crec que aquest post l'havies de reservar per la setmana vinent, Si més no l'ultima part pot condicionar a altres membres del jurat la seva valoració del blocs presentats.
Però ets lliure de fer-ho.
Salutacions

Hola Jordi,
La meva intenció era explicar quins blocs m'havien agradat més, sense saber la decisió final que prendrem el jurat el proper divendres. Confio que fent-ho públic no condicionaré la valoració dels demés membres.
En qualsevol cas, si algun membre del jurat llegeix aquest post i encara no ha fet les seves valoracions, que no llegeixi els darrers paràgrafs ;-) hehe

Salut i disculpa. Si he incomplert alguna norma retiraré el post fins dissabte

Hola Carles, bon dia.
Som una escola participant als premis
TIC de l'Osonosfera i ens interessaria saber om podem consultar els cinc finalistes de cada categoria. Gràcies i enhorabona pel bloc.
Salutacions des de Prats de Lluçanès.

Hola Yolanda,

Està previst que entre aquesta tarda i demà es publiquin els finalistes de cada apartat al bloc dels premis http://premisblocseducatius.blogspot.com/

El jurat ho ha tingut molt difícil.

Salut, i sort,

Carles

Moltes gràcies per la informació.
M'imagino la dificultat del jurat ja que tots els blocs estaven realment molt treballats i, amb la dificultat afegida, que els estem actualitzant i dinamitzant mentre estem realitzant la nostra tasca educativa a les escoles estant dia a dia amb els alumnes. Felicitats a tots els participants per l'esforç per seguir endevant creient en el món els blocs com a eina de comunicació.

Comparteix-ho