Canal de fotos

28/5/10

Tot passant llista

Ahir, 27 de maig, es complien tres anys de les passades eleccions municipals; i demà, 29 de maig, faltarà un any just per a les properes eleccions municipals. Aprofito la data per passar una mica de llista de les tasques de l'àrea que tinc encarregada a l'Ajuntament de Tavèrnoles: Noves Tecnologies i Participació Ciutadana. Per fer-ho prenc com a referència el Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2007-2011, que és el document que recull els objectius i les accions a assolir durant la legislatura.

Pel que fa a Noves Tecnologies, estic prou content de la feina feta durant aquests tres anys, fins al punt que s'han pogut assolir tots els objectius marcats a finals de 2007. S'estan oferint cursets d'afabetització digital (conjuntament amb l'ajuntament de Les Masies de Roda) d'una manera periòdica; s'ha renovat de cap a peus la pàgina web municipal fent-la més àgil i apta per a la comunicació entre veïnat i ajuntament; s'ha incorporat el servei d'informació per missatges SMS; s'ha pogut desplegar una xarxa de banda ampla dintre de guifi.net; s'ofereix informació periòdica a través del Portal Tavèrnoles a Facebook. Com a afegitó s'ha aconseguit renovar els ordinadors del telecentre, i s'està vetllant perquè les obres públiques que es promouen al municipi incorporin una previsió de canalització per fibra òptica.

La regidoria de Participació Ciutadana té un caràcter més transversal, és per aquest motiu que els objectius eren més oberts i sovint les seves actuacions van lligades a projectes més globals. Així s'han portat a terme sessions de participació ciutadana adreçades a definir i validar el propi Pla d'Actuació Municipal durant l'any 2007 i 2008; i en l'actualitat s'estan fent i programant tallers de participació ciutadana vinculats al procés de redacció del POUM.

En general, doncs, em trobo satisfet per la feina que he pogut fer durant aquests tres anys dintre de l'Ajuntament. Una feina compartida amb la resta de regidors de l'equip de govern i amb el suport en tot moment de l'alcalde. Queda encara un any per esgotar la legislatura i de feina per fer tanta com un vulgui.

Comparteix-ho