Canal de fotos

4/6/10

Activitat blocaire a l'Ajuntament de Vic

Inicio un breu estudi de camp sobre l'activitat blocaire que vénen realitzant els actuals caps de llista del consistori vigatà. Simplement m'he limitat a comptabilitzar les entrades que presenten els seus blocs de gener a maig.

No sé si aquest mini-estudi tindrà continuació, però en tot cas seria aconsellable fer el mateix recompte d'aquí a un any, un cop passades les properes eleccions municipals, i veure com han evolucionat.

# Josep M. Vila d'Abadal de CiU: no té bloc
# Josep Anglada de PxC (bloc): Gener [3], Febrer [1], Març [2], Abril [1], Maig [1]. En total 8 entrades, la darrera d'elles el 21 de maig.
# Josep Burgaya de PSC (pàgina personal i anar a pestanya opinió i blog): Gener [0], Febrer [0], Març [0], Abril [3], Maig [1]. En total 4 entrades, la darrera d'elles el 4 de maig.
# Joan Lopez d'ERC (bloc): Gener [1], Febrer [0], Març [1], Abril [0], Maig [0]. En total 2 entrades, la darrera d'elles el 21 de març.
# Laia Jurado de la CUP (bloc): Gener [3], Febrer [0], Març [0], Abril [0], Maig [2]. En total 5 entrades, la darrera d'elles el 9 de maig.
# Xavier Tornafoch d'ICV (bloc): Gener [1], Febrer [1], Març [0], Abril [2], Maig [3]. En total 7 entrades; el disseny del bloc no permet determinar a la data exacta de la darrera entrada.

Comparteix-ho