Canal de fotos

17/6/10

Premis Blocs Catalunya 2010

Tercera edició dels Premis Blocs Catalunya i des d'avui mateix que es poden votar els blocs inscrits. Unes votacions que enguany incorporen la possibilitat de valorar individualment els posts de cada bloc, seguint l'estil "M'agrada" del Facebook. Més de 600 blocs classificats en 10 categories diferents denota que, malgrat l'auge de twitter, el bloc continua tenint un espai prou important dintre de la xarxa.

El meu bloc, sota el títol de Pensaments des de Tavèrnoles, és un dels 40 blocs inscrits dintre de la categoria de Política, tot i que a vegades té un caràcter més personal, crec que la seva essència principal és el món polític de Tavèrnoles.

Seguint el suggeriment d'en Guillem López, faré campanya pel meu bloc argumentant en menys de 140 caràcters (twitter 100%) el valor de votar pel meu bloc. Així, alguns dels motius per demanar el vot podrien ser:

# és un bloc que parla de Tavèrnoles, la seva política i la seva societat, escrit des de la pròpia visió local
# és un bloc amb 3 anys de vida i més de 280 entrades, aquest vot és un petit reconeixement a la persistència
# és un bloc que sovint tracta de temes relacionats amb la societat 2.0 i les noves tecnologies aplicades a la política
# en Carles és amic meu i em faria il·lusió que fos un dels 5 finalistes de la categoria de Política dels Premis Blocs Catalunya

Si et sents identificat amb algun dels arguments anteriors, pots votar pel meu bloc seguint aquest enllaç. Si tens algun altre motiu pots aportar-lo com a comentari a aquest post. I sobretot gràcies per llegir aquest bloc.

Comparteix-ho