Canal de fotos

19/2/10

Dos anys "piulant"

"Primer missatge al Twitter. Una prova per veure com va això". Així vaig començar fa dos anys a endinsar-me al twitter i suposo que la majoria ha escrit una frase inciàtica similar. Perquè, tot sigui dit, d'originals en som ben poc; vaja proveu-ho i si voleu publiqueu els resultats obtinguts. Seria bo veure si vam trigar gaire a fer la segona piulada i què vam escriure-hi.

Sobre twitter i el seu ús en va parlar fa dos dies la Trina Milan en aquest apunt i igual de recomanable és l'entrevista que li fan els de Vilaweb a Oriol Lladó. Efectivament, twitter és una eina i com a tal el seu correcte aprofitament dependrà de l'ús que cadascú li vulgui donar. En el meu cas particular de twitter actualment n'estic aprofitant dues vessants: la proximitat de seguiment d'aquelles persones amb les que em relaciono i per altra banda la rapidesa dels fluxos d'informació. De la primera part a vegades s'en poden derivar debats curts i intensos (expressar-se en només 140 caràcters és un bon exercici de concreció); mentre que de la segona vessant el principal avantatge és el de poder conèixer una notícia o seguir un esdeveniment al moment.

P.D.: Un apunt meu sobre twitter de l'abril del 2008.

3 comentaris:

Ara m'has fet mirar la meva primera piulada, com si no hi hagués prou feina! És de l'1 de juliol de 2008 (o sigui, que em portes uns quants mesos d'avantatge), i feia així: "Ja m'he fet del Twitter! Hi arribo i m'hi trobo en Jordi Casals! És a tot arreu! Que hi ha algú més?".

En aquest temps he fet 1.482 piulades. I tu en portes 2.135. O sigui, que en els quatre mesos i mig que falten, hauria de fer quasi 700 piulades per atrapar-te la mitjana. No ho sé pas...

Bon cap de setmana!

Marc, gràcies per compartir la teva primera pilada

Josep, això és com tot a la vida: no importa la quantitat, sinó la qualitat. Ahh! i m'ha agradat provocar-te la curiositat de recuperar la primera piulada

Gràcies als dos per participar

Comparteix-ho