Canal de fotos

2/2/10

Ple ordinari de febrer

Ahir vespre vam tenir el Ple Municipal corresponent al mes de febrer. Vam ser-hi els set regidors de l'ajuntament i una persona com a públic.

Dels pocs punts de l'ordre del dia destaca l'aprovació de sol·licitud de finançament FEOSL. A Tavèrnoles ens corresponen 34.378€ que es destinaran a les següents actuacions: 5.000 € per a la renovació del telecentre, 19.799 € per arreglar camins rurals i els 9.579 € restants per substituir part de l'enllumenat públic.

Com a punt sobrevingut es va aprovar l'adjudicació del contracte de gestió del servei de subministrament d'aigua municipal a l'empresa de Sabadell "Cassa Aigües i Depuració".

Em resta comentar la demanda que va fer la persona del públic; i ho faig perquè és un tema de la meva competència. Concretament es va demanar que des de l'Ajuntament es fes pressió per poder tenir un accés a la xarxa d'internet en condicions. Aquest és un tema que he intentat reivindicar en les diferents converses que he tingut amb Generalitat i amb Telefónica. Malauradament uns hem diuen que a Tavèrnoles ja ens arriba la Banda Ampla Rural amb Iberbanda (1 Mbps per 39 € al mes), i els altres em diuen que no invertiran en una millorar les infraestructures del poble perquè no tenen un retorn de la inversió clar. En qualsevol cas des de l'Ajuntament continuarem insistint i buscant solucions alternatives.

Comparteix-ho