Canal de fotos

17/5/11

Presentació feta no té destorb

I finalment arriba el dia de la presentació del programa. Ho teniem tot llest per dijous, però vam haver-ho de posposar 4 dies i entremig a Tavèrnoles hem tingut Sant Isidre i la presentació d'ERC.

Com sempre que s'ha de parlar en públic els nervis previs et fan anar una mica de corcoll: ara acabem de repassar l'ordre de les intervencions; ara el ratolí sense fils per passar el power-point no funciona; ara saludes d'escopetejada els veïns que han vingut; ara el regidor que ha tingut una filla et convida a prendre una copa de cava i un tall de coca... i després dels 15 minuts que se sol esperar de cortesia (no ho acabaré d'entendre mai això).... Comencem!

Un breu vídeo per reclamar l'atenció als assistents i passo el protagonisme als sis companys de la llista i les qualitats principals que he trobat en ells: frescor, empenta, experiència, visió amb perspectiva, decisions ràpides i pragmatisme. Demostren el perquè anem ben equipats.

Nervis superats i finalment arriba aquella distensió final que permet acabar explicant de tu a tu les principals propostes. Diumenge sabrem si ho hem sabut fer bé.

Comparteix-ho