Canal de fotos

9/5/11

Tot fent el porta a porta

Un bon calçat, uns arguments clars i concisos, paperetes, tríptics i sobretot ben acompanyant pels demés membres de la candidatura.

Tot llest per començar el porta a porta a Tavèrnoles. Una tasca que aquests dies veu incrementada la seva intensitat, perquè, no ens enganyem... el contacte amb els veïns s'ha de tenir sempre, i no només durant la campanya. És l'única manera de contrastar les decisions que es prenen des de l'Ajuntament i de recollir aportacions i necessitats.

Res a veure el porta a porta a Tavèrnoles amb el que vaig fer a Vic el passat novembre. Al poble la gent et fa passar a casa, t'ofereix alguna cosa per prendre, t'explica històries curioses del poble, et pregunta per la família i finalment et demana: "i vosaltres, què ens expliqueu?, com es presenta aquesta vegada l'ajuntament?". Ara és el nostre torn d'exposar la proposta per Tavèrnoles.

De dissabte em quedo amb dues anècdotes. Una persona, coneixedora del meu interès per instal·lacions, ens va ensenyar (amb demostració inclosa) el funcionament d'una caldera de llenya que té un rendiment extraordinari; sens dubte una bona manera de treure rendibilitat als boscos. Una altra persona, de 83 anys, ens va explicar que quan en tenia 9 "els rojos" van estar a punt d'afusellar-lo davant el Pont d'en Bruguer; mentre ho relatava els seus ulls blaus miraven lluny, lluny... com mirant d'oblidar-ho, però al mateix temps amb la necessitat de recordar-ho i deixar la macabra experiència en herència perquè mai més es pugui tornar a repetir.

Comparteix-ho