Canal de fotos

24/11/10

Dietari personal de campanya. Dia 13

Això ja es va acostant al final. Demà s'acaben els 71 actes que s'han fet per tota la comarca, on CiU haurà passat per tots i cadascun dels pobles d'Osona; ni més ni menys que 51. Perquè la comarca no només es defensa a través dels diputats i dels candidats, també cal trepitjar-la i escoltar-la; i amb aquests 71 actes s'haurà fet un pas importat per assolir-ne l'objectiu.

Avui he pogut cobrir el porta a porta que cada tarda els regidors i militants de Vic han fet per la ciutat; després de delimitar la zona d'actuació s'han dividit en dos grups i s'han posat mans a la feina. En principi la meva feina era fotografiar-los durant el porta a porta, però no sé com m'ho he fet que he acabat també amb una bossa de CiU, trucant als timbres i oferint la propaganda als vigatans. És ben diferent fer un porta a porta a la ciutat que a Tavèrnoles; al poble tot és més proper (per bo i per dolent) i l'estona que acabes dedicant a cada porta és infinitament superior a la que he tingut l'oportunitat de fer aquesta tarda.

Al vespre m'he arribat fins a Gurb per cobrir l'acte que en Josep M. Matas (en substitució d'en Josep Salom) ha fet a la Sala de Cultura de l'Ajuntament de Gurb. L'assistència ha estat una mica fluixa, suposo que en part deguda a que jugava el Barça. De moment ha estat l'únic lloc on hi havia un projector passant imatges de CiU i de l'Artur Mas durant l'acte; en alguna cosa s'ha de notar la passió per les noves tecnologies de l'alcalde de Gurb, en Joan Roca.

Comparteix-ho