Canal de fotos

13/11/10

Dietari personal de campanya. Dia 1

Paradoxalment el primer dia oficial de campanya ha estat un dia de feina de portes endins. Sense cap acte per cobrir, he pogut destinar moments a repassar les notícies derivades de la penjada de cartells d'ahir a la nit i també per acabar de definir el grau de cobertura dels actes dels propers dies. I és que 71 actes repartits en 15 dies surten a una mitjana de gairebé 5 actes per dia.

També he tingut temps per "barallar-me" (sense que la sang hagi arribat al riu) amb programes d'edició d'imatges i de vídeo; crec que me n'he sortit prou bé, però això s'haurà de valorar més endavant.

Pel què fa a la xarxa, observo que el meu twitter treu fum. Tenint en compte que segueixo a unes 285 persones, el "timeline" té un moviment com fins ara mai havia tingut, i que no em permet fer-hi un seguiment massa detingut. Guerra de hashtags; replies amunt i avall sempre atents a qui hi diu l'última; retweets orquestrats per difondre la versió oficial del partit.... suposo que això és el que hem volgut entendre per una campanya 2.0 basada en les xarxes socials.

Parlant de hashtags, l'oficial de CiU durant la campanya és #unacatalunyamillor que al mateix temps és el lema de campanya; des de CiU Osona ens proposem afegir un segon hashtag a les nostres piulades, #51pobles, mitjançant el qual volem deixar palès que serem l'única força política present a tots els municipis de la comarca. Tants hashtags i al final reduïm la longitud efectiva de les piulades a poc més de 100 caràcters; cada cop més díficil.

Per acabar em quedo amb la imatge d'aquesta tarda al local comarcal de CiU. Regidors i membres de l'executiva local de Vic ensobrant a preu fet les paperetes electorals de CiU. Unes paperetes que seran lliurades durant els nombrosos porta-a-porta que els esperen els propers dies.

Comparteix-ho