Canal de fotos

16/11/10

Dietari personal de campanya. Dia 5

Com aquell qui no vol la cosa hem superat el primer terç de la campanya. Avui he tingut un dia prou relaxat a efectes de seguiment de candidats; el calendari i la distribució de tasques així ho ha volgut.

Al matí estant a la carpa instal·lada a la Plaça de Vic he pogut constatar com el mercat dels dimarts no té res a veure amb el dels dissabtes; sobretot pel que fa a l'afluència de gent i al tipus de persones que el freqüenten. Després de Plaça he anat cap a "Can Pamplona", on a la sala del Restaurant en Josep M. Vila d'Abadal feia una trobada amb el sector de la pagesia. M'agrada escoltar l'alcalde de Vic parlant en primera persona quan fa referència als pagesos, denota coneixement de causa i l'ajuda a apropar-se més al seu interlocutor.

Durant el dia també m'ha tocat dedicar-me una mica a Tavèrnoles i la campanya de CiU al poble. La pancarta a l'entrada del poble ha quedat penjada (tal i com en dóna fe la fotografia) i també he acabat de lligar els assistents al sopar de campanya que farem a Fussimanya dijous que ve.

Per acabar em quedo amb el primer debat a nivell comarcal al programa angle obert de El 9 TV, on massa sovint m'ha semblat presenciar un cara a cara entre el tripartit i CiU. Molt em temo que aquest diumenge al debat de TV3 veurem una cosa semblant: tots contra un. Ho piularem...

Comparteix-ho