Canal de fotos

8/11/10

Montilla i l'Elena

Apareix pel "timeline" de twitter un nou usuari que es fa anomenar @fetsandtwitts i que com a avatar presenta la cara d'un rialler President de la Generalitat José Montilla.

A la definició de l'usuari se'ns diu que es un compte de twitter destinat al seguiment de Montilla durant els dies de campanya (i precampanya), per tant caldria esperar piulades més aviat neutres, fetes en tercera persona i descrivint actes o rebotant frases i eslògans del candidat. Però a la primera piulada (a la imatge adjunta) comença a parlar-nos en primera persona del singular, com si fos ell mateix que ho escriu. No sé si és l'Elena (a qui no conec) qui l'està assessorant, però comencem malament: no té sentit que un compte de twitter apersonal s'adreci en primera persona.

Dintre del mateix primer missatge ens fa el què seria tota una declaració d'intencions: "Parlaré clar i escoltaré". Bé, després de dos dies a la xarxa el compte de @fetsandtwitts només segueix a 8 persones: Nadal, Maragall, Serna, Geli, Tura, Collboni, Iceta i Socialistes_cat. Visca el corporativisme! Si això són ganes d'escoltar, ja no diguem les que té d'interactuar amb els altres usuaris: encara no ha respost cap interpel·lació directa de les que l'hi han fet, ni tant sols les salutacions de benvinguda.

En fi, només és un altre cas de no haver entès massa què és això del twitter, i que demostra que qualsevol pot SER a twitter, però no tothom està capacitat per ESTAR-hi. Un nou mal assessorament a Montilla, i que l'Elena no se m'empipi.

1 comentaris:

I és que pot ser pitjor usar malament una eina que no usar-la.

Comparteix-ho