Canal de fotos

13/11/10

Dietari personal de campanya. Dia 2

Avui sí que ja hem començat amb els actes de campanya a peu de carrer; i ni més ni menys que fent parada a la Plaça de Vic.

Per aquells als que no els agrada la política avui l'inici del carrer Verdaguer els deuria semblar el túnel de terror: PSC, CiU, ERC i ICV repartint propaganda i somriures a qualsevol que s'els acostés a menys de quatre metres. Entremig, però, una parada de la Creu Roja i una altra commemorant el Dia Mundial de la Diabetis. Curiosa barreja. I segur que més d'un deu haver pensat que també es tractava de nous partits polítics que regalaven algun globus o caramels per a la canalla, i fulletons de propaganda pels pares i avis.

Curiosa també la diferent infraestructura que disposen els partits per fer aquests actes de proximitat. Fins i tot algun company de la competència m'ha dit que la mida de la carpa de CiU ja era simptomàtica dels resultats que s'esperaven el dia 28. Em quedo, però amb la caixa de cartró decorada amb els logos i colors corporatius d'un partit que semblava més aviat una paradeta de "trilers"; qui sap, potser també és simptomàtic.

Al vespre he anat a Les Masies de Roda per cobrir la xerrada d'en Francesc Homs. Agrair la disponibilitat de mitjans tècnics de l'Ajuntament ja que m'he pogut connectar a la xarxa d'ordinadors de l'edifici i això ha facilitat molt l'agilitat de les piulades que @ciuosona2010 ha anat fent de l'acte.

Per acabar plego amb una imatge que reflecteix la implicació de CiU Osona en la campanya 2.0: en Josep M. Matas penjant fotografies a Facebook a "tot drap".

Comparteix-ho