Canal de fotos

23/11/10

Dietari personal de campanya. Dia 11

Ahir va ser el dia de Vic, i per extensió el d'Osona. CiU organitzava el míting de la Catalunya Central (o Interior com es va cuidar d'aclarir l'alcalde Vila d'Abadal) a Vic.

Vaig arribar al recinte firal de El Sucre un quart d'hora abans de l'hora prevista de l'inici de l'acte. En Toni ja hi era i ens vam instal·lar a l'espai destinat a premsa; o sigui que ahir sí que em podien confondre amb un periodista.

Com s'observa a la fotografia ens vam situar al costat del reporter de TV3, que va entrar en directe al TN vespre durant el míting de l'Artur Mas; una connexió que Mas va clavar amb un moment àlgid dintre del míting. Vaig poder observar com el periodista de TV3 es preparava l'entrada i com controlava amb el rellotge el temps que parlava. Suposo que deu ser culpa dels maleïts blocs electorals.

Un cop finalitzat el míting vaig aprofitar a pujar a Flickr algunes de les fotografies que la Maria va fer de l'acte. Mentre a l'escenari els polítics comarcals conversaven amb les persones que se'ls atansaven, els periodistes enllestien les cròniques escrites i començaven a entrar en els programes de ràdio per informar; alguns aprofitaven també per menjar el sopar que cada vespre CiU ofereix als mitjans de comunicació desplaçats als actes.

Sortia del recinte a quarts d'onze, fet i fet gairebé tres hores. Cap rastre de les 1900 persones que van assistir a l'acte, tan sols els dos autobusos de la comitiva de CiU i un cotxe que esperava l'Artur Mas per retornar-lo cap a casa.

Comparteix-ho