Canal de fotos

22/11/10

Dietari personal de campanya. Dia 10

Ahir, darrera el debat, vaig tornar a anar a dormir tard; de fet aquests darrers dies ja ve sent habitual.

El desè dia de campanya el vaig començar a Oristà, poble d'en Santi, on amb la família vam anar a passejar per la Fira d'en Perot Rocaguinarda. Allà hi havia la gent local de CiU fent campanya acompanyats d'en Josep M. Matas, que cada dia està més introduït amb això de penjar fotos on-line al seu facebook.

A la tarda vaig anar a Torelló a cobrir l'acte d'en Felip Puig. En Felip, que va confessar que havia vingut amb moto i que tenia una mica de fred, és d'aquells polítics que en els mítings parla sense embuts a vegades massa directe, però la gent ho agraeix. En Felip va introduir en el seu discurs una suposada conversa amb un amic que viu a l'estranger, a través de la qual podia repassar algunes de les actuacions errònies del tripartit. Un bon mètode didàctic i que serveix per fixar l'atenció del públic assistent.

M'adono que la gent m'acostuma a confondre amb un periodista, durant els actes m'aixeco a fer fotografies i si puc trec l'ordinador per fer les piulades. Quan el polític que fa el míting vol fer una declaració poc ortodoxa i demana si hi ha periodistes a la sala, sempre sento darrera meu, Sí!, i noto uns quants ulls fixats sobre la meva esquena. Potser m'hauré de plantejar d'anar als actes amb algun distintiu de CiU per evitar confusions...

Acabo amb la trobada final del vespre, on un grup ens vam reunir al local de CiU de Vic per seguir el debat (com si es tractés d'un Barça-Madrid) i anar repassant què es deia pel twitter. Val a dir que era del tot impossible seguir les actualitzacions del hashtag #e10, però l'experiència va ser molt bona.

Comparteix-ho