Canal de fotos

14/11/10

Dietari personal de campanya. Dia 3

Avui he agafat la família, que ja es comencen a carregar de paciència, i ens n'hem anat a la Fira de la Terra de l'Esquirol, on cap als voltants de les onze s'esperava l'arribada d'en Ramon Espadaler.

Aquests actes de proximitat, és a dir, passejar-se per un mercat o per un carrer comercial i parlar amb tothom qui se t'apropa, és una bona manera per veure com un polític genera empatia amb el seu interlocutor. Avui en Ramon ho ha tingut relativament fàcil, perquè molta de la gent que se li acostava a parlar li demanava per temes relacionats amb el medi ambient com ara la prohibició de la caça d'ocells o l'abastament d'aigua potable del Roine, cosa que ha propiciat que hagi pogut explicar amb tot detall les propostes de CiU.

Per la meva part podem dir que ha estat un dia relativament tranquil amb un sol acte per cobrir al matí, i he pogut dedicar la tarda a fer les actualitzacions de la xarxa 2.0 de ciuosona2010. També he aprofitat per fer el "llançament" del vídeo dels #51pobles; sí, el resultat d'aquella baralla que explicava fa dos dies.

Mentre jo seguia el candidat la família ha aprofitat per pujar als inflables, per esmorzar xocolata desfeta amb coca, i per comprar al "mòdic" preu de 1 € els dos globus nuats que es veuen a la foto i que figura que són una flor. En fi, carregats de paciència.... i demà més.

Comparteix-ho