Canal de fotos

26/11/10

Dietari personal de campanya. Dia 14

A tocar d'aquest marc incomparable vaig acabar ahir amb el particular tour dels 51 pobles. Objectiu assolit i amb la bona sensació d'haver fet les coses bé; però no em correspon a mi valorar-ho.

Ahir vaig cobrir els dos actes d'en Josep M. Vila d'Abadal a Malla i a Sta. Eugènia de Berga. Durant aquests dies he pogut observar que malgrat que el missatge a transmetre sigui el mateix, els oradors adapten a la perfecció el seu discurs en funció del públic que tenen i del poble que visiten. Cadascú incorpora vivences personals a les seves xerrades per mantenir atent l'oient, i això està bé. Permet mostrar vessants més properes i capta l'atenció de l'interlocutor.

D'ahir em quedo amb la imatge de la Sala de Plens de Sta. Eugènia, on a cada lloc on seuen els regidors hi havia un ordinador portàtil; algun dia potser vaig a un dels plens per veure si els fan servir in-situ o només formen part de la decoració de la Sala.

Avui acabem amb la campanya oficial de CiU. Aniré al Palau Sant Jordi al míting final de l'Artur Mas per fer algunes piulades de l'acte.

1 comentaris:

Podem fer un analysis coffee... ;)

Comparteix-ho