Canal de fotos

23/11/10

Dietari personal de campanya. Dia 12

Dia de campanya estrany. Tothom esperant a veure què es decidia sobre el famós debat cara a cara, fins al punt que ha fet variar alguns dels actes previstos pel dia, però que no ha impedit que seguís a en Josep M. Vila d'Abadal en els actes de proximitat que ha fet.

Primer a la parada de la Plaça Major de Vic. Hi he arribat als voltants de les dotze amb un fred encara era prou intens encara. Els pobres que s'hi han passat tot el matí han hagut de fer vàries excursions al bar a prendre cafès i infusions ben calentes. Avui a Plaça hi havia tots els partits, fins i tot l'Anglada, que no tenia cap inconvenient a donar propaganda i caramels a immigrants. No sé, tot plegat és prou confús, fins al punt que et fa pensar que a qui realment incomoda l'Anglada és als demés partits i no pas als immigrants.

A la tarda l'alcalde de Vic ha anat a Roda de Ter a fer un porta a porta per diversos establiments comercials. Ha començat a l'empresa Riera Pintó; sentir l'olor de l'establiment m'ha recordat quan la mateixa empresa, fa anys, ens portava a casa el vi i l'oli a granel.

Després hem anat a passejar pel centre de Roda i hem entrat en algunes botigues. En una d'elles la mestressa s'ha adreçat directament a mi dient-me que em coneixia, que m'havia vist un dia per la TV parlant de Tavèrnoles i que li havia agradat molt com ho havia fet. Vaja, crec que s'ha alegrat més de veure'm a mi que a l'alcalde de Vic, però potser només són suposicions meves.

Finalment, i com que no hi hagut cara a cara, he optat per seguir el debat de El 9 TV amb els candidats osonencs Espadaler, Vilalta, Freixanet i Ayats.

Comparteix-ho