Canal de fotos

20/11/10

Dietari personal de campanya. Dia 8

Tarda vespre entre bambolines a Taradell. Aquest seria un bon resum del meu vuitè dia de campanya. En Francesc Homs jugava a casa i CiU de Taradell va esforçar-se de valent per fer un acte diferent, una xerrada de veí a veïns.

Mentre s'anava desenvolupant la xerrada, jo em trobava entre bambolines pendent que el logo de CiU es projectés correctament a la pantalla i, sobretot, pendent de Manresa i de la connexió via Skype teniem muntada amb en Jordi Vila.

Havia d'entrar l'Artur Mas a saludar en Francesc Homs i la gent de Taradell, en plan "Sorpresa, Sorpresa". A l'Adriana Barba li va tocar fer el paper d'Isabel Gemio, interrompent l'acte el en moment que l'Artur estigués a punt i establint un breu diàleg-endevinalla amb el pobre Francesc Homs que no sabia cap a on mirar.

De sobte apareix la imatge de l'Artur per la pantalla i a mi em va tocar fer el paper d'hostessa del programa, portant l'ordinador portàtil cap a la taula de davant en Francesc Homs per tal que els dos protagonistes poguessin parlar. Però a mig camí els maleïts cables van velar-se embolicar i gairebé acabo fent entrar la taula a l'escenari de tant fort que els vaig estirar. Van ser uns breus segons (per mi eterns), però finalment va anar tot bé i sense talls en la videoconferència, que era una de les preocupacions que planejava sobre els organitzadors.

Val a dir que també vaig passar uns moments de suor freda, quan abans de començar l'acte va desaparèixer la xarxa wifi de la sala, o quan 15 minuts abans de fer la videoconferència, la connexió amb Manresa era prou deficient com per no entendre res del que ens dèiem amb en Jordi; per sort vam poder-ho solucionar. Ens en vam sortir...

Comparteix-ho