Canal de fotos

27/11/10

Dietari personal de campanya. Dia 15

Ahir, per primera vegada, vaig assistir a un míting final de campanya. Va ser al Palau Sant Jordi, ple de gom a gom i sense lones pintades simulant gent.

Situats a la zona habilitada per a blocaires i premsa amb en Toni vam fer piulades repartides entre els nostres comptes personals i el de @ciuosona2010, un compte que en un mes ha fet més de 500 piulades. En aquesta mateixa zona de blocaires vaig poder saludar diversos "mites" de referència del panorama 2.0. Val a dir que no vaig poder piluar tant com hagués volgut perquè em va fallar massa vegades la connexió a la xarxa, problemes de sobrecàrrega d'usuaris.

Un cop començat l'acte la majoria de gent de la premsa i blocaires va començar a posar-se els abrics, algú va abaixar en excés la temperatura. Potser era per contrarestar l'ambient del Palau que estava que bullia (diuen les males llengües que ben diferent de l'estat anímic dels que van assistir-hi dijous al vespre) o potser perquè en Cuní encara estava esperant per si havia de moderar un cara a cara.

Parlant pròpiament de l'acte, vaig trobar que l'Artur Mas va fer un míting molt presidencialista, amb agraiments a tots els que han estat al seu costat els darrers anys i també durant la campanya que ahir acabava. En cap moment va entrar a críticar les demés forces, seguint la tònica habitual de la campanya; d'això ja s'en va encarregar de fer-ho en Duran i Lleida. Em fa la sensació que Mas ha estat capaç "d'Obamaitzar" la campanya, en el sentit que ha sabut generar aquella il·lusió que molts donaven per escapada; però bé no deixa de ser una opinió molt personal i que molts podran atribuir-la a la meva militància política.

Aquí acaba el meu dietari personal de campanya. Estic content perquè he estat capaç de mantenir-lo actualitzat diàriament, amb més o menys contingut, i espero que els que l'han volgut anar seguint hagin trobat alguna curiositat en els escrits que hi he fet.

2 comentaris:

Hola Carles, He anat seguint aquest blog al llarg dels 15 i dies i crec que has intentat ser objectiu dins la la subjectivitat de pertanyer a un partit. De totes maneres també t'he de "renyar". Jo vaig ser al Sant Jordi el dijous, i no estav a ple de Gom a Gom. A les graderies de més amunt hi quedaven alguns espais buits. Però el què t'asseguro és que no hi havia cap lona pintada que simulava res. Una altra cosa, és que se n'haguéssin preparat per si feien falta. Però crec que això no és ben bé el que dius en el teu post. Res més, molta sort i sobretot bon govern, que és el que ens convé a tots.

Hola Marc,

Si em dius que no hi havia cap lona t'haig de creure. Jo no hi era; però la imatge que ens vam trobar el divendres, amb les lones mal endreçades, no deixa de ser un reflex de com s'han fet les coses des del PSC (C. Nicaragua) els darrers temps. I certament la persona que les hagués hagut de recollir i les va deixar allà la va ben espifiar.

A part del "detallet" de les lones, gràcies per seguir el bloc i deixar la teva opinió (que sé que és ben sincera).

Salut

Comparteix-ho