Canal de fotos

19/11/10

Dietari personal de campanya. Dia 7

Ahir vam acabar tard, és per aquest motiu que he hagut d'endarrerir la publicació d'aquest post. Arribava a casa al voltant de la 1; amb boira i 1 grau de temperatura; i tot escoltant RAC1. Sí, d'acord que hagués pogut esperar a que el rellotge marqués la 1 i 11 minut, però la son és la son...

La meva particular jornada de campanya es va centrar en Tavèrnoles i el sopar que vam organitzar al restaurant Fussimanya per escoltar en Francesc Homs.

Aquests actes, que per la seva envergadura poden considerar-se de proximitat, van bé per establir un contacte més directe i bidireccional entre candidat i assistents. Per la meva part vaig poder conversar força estona amb en Francesc Homs i parlar-li de diversos temes: Tavèrnoles i el concepte de poble petit, la pagesia i la feina en general; també sobre la presentació del diari ARA que ahir es feia a Vic i sobre la comunicació a través de la xarxa. "Cal que la informació estigui només a un click de distància?", em va demanar l'Homs, "tanta informació i tanta immediatesa ens allunya de la reflexió" va acabar determinant. Potser no va desencaminat, però si hem arribat fins a aquest extrem deu ser per algun motiu.

Mentre jo li plantejava alguna de les qüestions a les que feia esment abans, vaig tenir com mai la sensació de ser escoltat; això és important i forma part de l'empatia que ha de generar un polític que està predestinat a tenir molta feina a partir del 28.

2 comentaris:

M'alegro de les bones sensacions que et va causa la conversa amb en Quico. I sobre si la informació a d'estar a un sol clic, potser no. El que sí que seria ideal és que la informació, a un clic o a més, estés disponible per a tothom i de forma fàcil. Que qui la vulgui buscar, la pugui trobar. Tampoc cal que ens la trobem sense buscar-la i provocar aquesta sensació d'immediatesa que ens allunya de la reflexió, que diu en Quico. Fins ara, la informació no estava disponible per a tothom perquè era molt difícil. Ara la tecnologia ens ajuda i no hi ha excusa per no posar-la a disposició de la ciutadania. I bé, ànims, Carles, que ja som a mitja campanya!

Sí; mitja campanya, ja tinc ganes que arribi dissabte vinent per reflexionar :-)

Sobre l'excés d'informació i la immediatesa, crec que una de les claus és saber garbellar bé les fonts que la generen. Nosaltres haurem d'aprendre, i ensenyar als que ens vénen al darrere, a saber discriminar i a saber trobar temps per a la reflexió.

Gràcies per participar i deixar la teva opinió

Comparteix-ho