Canal de fotos

23/5/11

Punt de partida

Una vegada deixades reposar les sensacions d'ahir al vespre toca fer una mica de reflexió en veu alta sobre els resultats de les eleccions municipals a Tavèrnoles.

Abans que res cal agrair a les 216 persones la seva participació per escollir quina serà la representació de l'Ajuntament dels propers 4 anys. Està clar que a Tavèrnoles les eleccions municipals es miren sempre d'una altra manera i ahir l'índex de participació gairebé arriba al 90%; la política municipal interessa i en èpoques una mica convulses encara més. Però no ens oblidem que van haver-hi 6 vots nuls i 5 vots en blanc, d'aquest vot de càstig caldrà prendre'n bona nota i sobretot llegir-lo com cal.

La llista de Convergència i Unió va ser la candidatura amb més vots. 4 de cada 10 votants van considerar que el nostre equip, el nostre projecte i la manera com l'hem explicat era el millor per Tavèrnoles aquests 4 anys que tenim per davant. A tots ells moltes gràcies pel suport i per la confiança dipositada. Sabrem administra-ho com s'espera de nosaltres, però amb l'ajuda de tots plegats perquè Tavèrnoles som tots.

Avui, 23 de maig, és el punt de partida. Només mirant-ho d'aquesta manera serà possible treballar positivament. I sincerament crec que aquest "pensem en positiu" ha estat fonamental per aconseguir els resultats d'ahir 22 de maig.

Comparteix-ho