Canal de fotos

2/6/11

Tot tancant la legislatura al Consell

Ahir vam tancar formalment la legislatura pel que fa al Consell Comarcal d'Osona. Amb molts dels consellers assistents va ser el retrobament després de les eleccions municipals, un bon moment per comentar els resultats del 22M un cop passats els primers dies i coneguts ja alguns pactes post-electorals. Lògicament vaig sentir valoracions per a tots els gustos i estats d'ànims ben variats segons amb qui parlaves.

Fa un parell de mesos ja vaig fer un breu resum sobre aquests quatre anys al Consell. Per a mi ha estat una molt bona experiència, tant pel que he après del funcionament d'un ens supramunicipal com per les amistats que hi he fet entre el personal i els polítics. Sobre la feina que hi he pogut portar a terme des de l'àrea que tenia assignada n'estic content, tot i que sempre queda la recança d'haver-ne pogut fer més o d'haver-la sabut orientar d'una altra manera.

Sí que voldria agrair al personal del Consell Comarcal, a l'equip directiu i a la resta de consellers l'ajuda i el suport rebuts durant aquests quatre anys. Per un novell com jo les indicacions i suggeriments dels més veterans han estat d'una gran vàlua; uns bons consells que portaré amb mi i que si el destí ho permet sabré compartir amb futurs consellers novells.

P.D.: Ahir l'assistència al Ple Comarcal va ser del 100%. Els comiats ja ho tenen això...

2 comentaris:

Enhorabona Carles, ànims i endavant sempre va bé saber com van les coses. Una abraçada

Gràcies Joan, pel comentari i pels consells que també m'ha donat

Una abraçada

Comparteix-ho