Canal de fotos

11/6/11

L'orgull i el respecte de ser alcalde de Tavèrnoles

Aquest migdia a les 12 i alguns minuts he estat escollit alcalde de Tavèrnoles. Finalment l'acte de constitució del nou Ajuntament ha tingut lloc a la Sala Polivalent, ja que l'assistència de veïns ha estat bastant elevada.

Juntament amb en Joan, la Pilar, en Pep, la Paquita i en Xavier he promès el càrrec de regidor. Després de les votacions nominals he estat proclamat alcalde de Tavèrnoles, amb tres vots favorables a la meva candidatura, dos vots per la candidatura d'en Pep Garriga i l'abstenció d'en Joan Roura. Un dels regidors electes, en Pep de la Mora, no ha pogut assistir a l'acte i haurà de prendre possessió en el proper ple que celebrem a Tavèrnoles.

Podeu llegir íntegrament el discurs d'investidura a través d'aquest enllaç. La imatge que il·lustra el post és el núvol de paraules de l'esmentat discurs; una bona manera de veure quins aspectes han quedat més remarcats.

Gràcies de nou a tots el que m'heu acompanyat en aquest camí que avui comença i als que avui heu estat presents en la sessió de constitució de l'Ajuntament.

2 comentaris:

http://tavernolesactiu2011.blogspot.com/2011/06/intervencio-del-regidor-josep-garriga.html

Enhorabona Carles,
Avui comença un camí llarg, i com jo sempre dic:
Si vols arribar lluny ves ben acompanyat, però si vols arribar ràpid ves sol.
Aquesta legislatura en minoria pot ser un bon exercici per tal que descobrim tots plegats(CIU,TAV i ERC) que la cooperació és un bon mètode per assolir l'objectiu comú, el bé per Tavèrnoles.
Salut i fins aviat, Alcalde!

Comparteix-ho