Canal de fotos

7/6/11

Govern en minoria a Tavèrnoles

Després de parlar-ho i consultar-ho, a Tavèrnoles tindrem govern en minoria de CiU. Treballarem i consensuarem les propostes pel municipi, i així vaig piular-ho ahir a la tarda.

Han estat 15 dies de parlar-ne amb la resta de grups polítics i de consultar-ho a diferents bandes. L'oferta del grup de CiU ha estat estendre la mà per entrar a l'equip de govern per tal que tothom que volgués pogués treballar des de dins l'Ajuntament, amb la voluntat de tenir un govern estable i que mirés en una direcció homogènia en els assumptes cabdals del poble. Lamento que no hi hagi hagut finalment cap acord, però tal i com he fet saber als demés caps de llista (TAV i ERC) la mà continuarà estesa durant els quatre anys de legislatura.

Dissabte vinent, amb la constitució del nou consistori i la investidura de l'alcalde, s'iniciarà un nou període dins de l'Ajuntament, amb bastantes cares noves i amb la possibilitat apassionant de portar a terme els projectes explicats durant la campanya electoral. Sort i encerts als que ens tocarà ser-hi, ja sigui com a govern ja sigui com a oposició, perquè és entre tots que hem de treballar i consensuar les propostes pel municipi.

P.D.: la fotografia és de l'Adrià Costa i il·lustra la notícia a osona.com

8 comentaris:

Sort, Carles!!!

Estarem pendents del bloc de l'alcalde ;-))

Gràcies Josep,

Encara que exerceixi d'alcalde, el bloc continuarà sent el bloc d'en Carles Banús, on hi tindrà cabuda una mica de tot. I que per cert li cal una mica de redisseny :-)

Carles,
Molta sort en la nova tasca d' alcalde !!

Gràcies Joan,

Procurarem estar a l'alçada requerida :-)

Bon dia Carles, a cas meva per ser Alcalde es necessita guanyar la votació del dissabte

Saps que en democracia 2 o més partits poden sumar i governar?

Saps del cert si no han pactat ERC+TAV ???

No diguis blat.....

XEVI LONA

Benvolgut Xevi Lona,

De les converses mantingudes amb la resta de formacions polítiques se'n desprèn que les votacions de dissabte conduiran a una situació que permetrà tenir l'alcaldia a la llista més votada.

Aquesta és una de les opcions que permet la democràcia quan no s'ha pogut arribar a cap pacte majoritari de govern.

Gràcies per participar i deixar la teva opinió

Hola Carles, només et feia reflexionar en referència a algunes afirmacions en el que ja et veus com alcalde. Sigues prudent.

A vegades tot i semblar dat i beneït, a última hora es gira la truita, i et claven un gol a l'últim minut com el de l'Iniesta contra el Chelsea. No seria el primer cas que surt un alcalde inesperat.

Que tinguis sort

Xevi Lona

Gràcies de nou Xevi Lona.

Confiem que dissabte tot vagi tal i com s'ha parlat. De totes maneres estic d'acord en que la prudència no s'ha de deixar mai de banda.

Comparteix-ho