Canal de fotos

27/6/11

Un gran Festival en un petit format. Una bona combinació

Cada nova edició del Festival de Música de Tavèrnoles és un repte per millorar l'anterior i la tercera edició que es va cloure ahir no en va ser una excepció. No només per l'èxit d'assistents i pel bon nivell dels intèrprets participants, sinó que aquesta vegada s'hi va afegir el problema de la baixa a última hora de l'artista convidada. Val a dir que les dues artistes substitutes, Cristina Koch i Ruth Rosique, van estar a un molt bon nivell.

Un programa cada cop més ben treballat per part de la comissió organitzadora i que pels comentaris que vaig sentir va ser molt ben valorat pels assistents als diferents concerts; a banda de ser també un programa que ens ajuda als poc entesos en música clàssica a apreciar-la cada cop més. Un bon equilibri a mantenir cara a les futures edicions del Festival de Música de Tavèrnoles.

Un Festival d'aquestes característiques pensat com a concerts en petit format que permet poder copsar la dolçor de Cristina Koch interpretant un variat repertori, escoltar el Requiem de Mozart a escassos cinc metres dels artistes i constatar que en Dani Espasa no es conforma en tocar el clavicèmbal sinó que també dirigeix a la perfecció.

A nivell personal em va fer una especial il·lusió debutar públicament com alcalde de Tavèrnoles donant la benvinguda als assistents al concert inaugural, amb una Església de Sant Esteve de Tavèrnoles plena de gom a gom. En la meva breu intervenció vaig voler posar èmfasi en reconèixer la tasca de la comissió organitzadora; darrera un Festival d'aquestes característiques hi ha molta feina i massa sovint queda eclipsada pel propi Festival. També vaig aprofitar per deixar clars els desitjos que el festival arreli a la nostra terra; des de Tavèrnoles cap a la resta del món, passant per Osona i Catalunya

Comparteix-ho