Canal de fotos

10/6/08

Roda de premsa de l’osonosfera.cat

Acabo de tornar de la roda de premsa de presentació de la primera Trobada Blocaire d’Osona. Convocar a la premsa a la Font del Desmai a les set de la tarda era una mica arriscat, i més amb la previsió de pluja que amenaçava, però ha anat bé. El lloc no ha estat triat a la babalà: fa uns 150 anys, allà mateix, un grup de poetes comarcals van voler rellançar amb força la seva poesia a la reinaxença catalana; ara, sense voler ser pretensiosos, un grup de blocaires osonencs hem volgut projectar l’osonosfera dins de la catosfera al mateix indret.

Abans de començar a ploure hi ha hagut el temps just per fer les fotografies de rigor i després tots cap a sota un arbre per fer les declaracions. Ens hi hem presentat tots amb els ordinadors portàtils, una mica friki, però posats a anar a la Font del Desmai fem-ho amb tota la pompa, no?

La propera parada, el divendres.

P.D.: Aquí algunes fotos, gentilesa d'en Jordi Vila. I aquest és el ressò que se’n fan diferents mitjans de comunicació: Osona.com, Vilaweb, El 9 Nou, Avui.cat, elter.net


2 comentaris:

Felicitats a tots per la iniciativa.

Hola, Carles. Hauria pogut enviar el missatge a qualsevol dels promotors d'això, però com que t'he vist primer a tu i, a més, aquest divendres faràs d'amfitrió a la trobada, us felicito pel naixement de l'osonosfera, a la que jo em sumaré, precisament, des de l'osonosfera. Aquest divendres no podré ser-hi, però sé que anirà molt bé. O sigui que felicitats a tothom!

Comparteix-ho