Canal de fotos

11/10/08

La feina ben feta

Sincerament crec que cap altra frase podria resumir l'organització i la posada en escena del Premis Blocs Catalunya. No enumeraré els guardonats perquè ja es poden consultar a la pàgina oficial i des d'allà hi ha els enllaços als respectius blocs, però si que vull dedicar quatre paraules a l'acte en si i al que aquest suposa pel món blocaire català. Vaig estar assegut entre en Carles Puigdemont i en Roc Fernández, i durant el pica-pica em va donar temps de saludar i conèixer altres blocaires. Llàstima que el representant osonenc que teníem entre els nominats, en Sergi Carques, no fos un dels guanyadors; però arribar fins on a arribat ja és un molt bon reconeixement.

Per començar, tal i com he dit, l'organització va ser molt bona i si hi va haver algun error, aquest no es va notar; per tant pels que hi anàvem com espectadors tot va funcionar correctament. Els que alguna vegada hem organitzat qualsevol acte (per molt petit que sigui) sabem el què costa quadrar-ho tot: espai, convidats, tempo, quantitat de pica-pica, ... i ahir crec que la gent de stic.cat van saber-ho fer bé.

Pel que fa a les xerrades prèvies (només vaig poder assistir a les dues darreres) em trobo que cada vegada que sento parlar algun directiu de Telefónica em poso dels nervis. Ells vinga a parlar del desenvolupament de les noves tecnologies, del poc ús que es dóna al mòbil per accedir a Internet, i de les previsions de creixement que estan experimentant. Jo no puc més que pensar en la deficiència d'infraestructures que tenen en alguns llocs rurals (posem pel cas Tavèrnoles), de la seva única visió de fer negoci ("si no hi ha retorn d'inversió no vindrem als pobles petits", diuen), i del seu constant augment de tarifes.

Acabo ja parlant una mica de l'acte central. En Roger de Gràcia va estar molt bé tota l'estona, se li notava capacitat d'improvisació i va saber conduir bé en solitari l'acte de lliurament. El President Ernest Benach em va semblar molt sincer i convincent en les seves asseveracions (ell va dir que potser ens introduiria dubtes, però comparteixo bastant la seva visió). Francament se li nota que creu en la cultura 2.0 i ahir ens ho va demostrar. No així com l'alcaldessa Pagans, que va fer un discurs molt més distant i institucional.

Aquesta ha estat la meva visió de l'acte. Tot el què sigui promoure la cultura catalana és beneficiós pel país, i aquesta iniciativa ho ha estat. Ara cal continuar amb aquesta feina tan ben feta i començar a pensar en posteriors edicions

Podeu veure algunes fotos (de baixa qualitat) a l'apartat del canal de fotos.

1 comentaris:

Carles,
gràcies pel post i per venir. Va ser important per nosaltres que molts dels blocaires asistissin al Premi. Espero trobar-te a la propera,
una abraçada

Comparteix-ho