Canal de fotos

7/10/08

Ple ordinari d'octubre

Anit vam tenir el ple ordinari d'octubre amb l'assistència dels set regidors i, com ve sent habitual darrerament, sense la presència de públic.

Dels punts de l'ordre del dia destaca l'aprovació inicial del Pla Parcial de Fussimanya. Fa un any ja s'havia fet una aprovació inicial d'aquest mateix Pla, però l'informe desfavorable que es va rebre de Medi Ambient ha fet necessària una modificació del mateix. Ara el projecte torna a quedar a exposició pública per tal que els veïns puguin fer-hi les al·legacions que considerin oportunes.

També és va aprovar el Pla municipal d'adequació de la il·luminació exterior, redactat l'ant 2006 pels serveis tècnics del Consell Comarcal, i que marca quines actuacions s'han de fer per tenir una il·luminació exterior conforme a la normativa de contaminació lumínica.

Finalment es va aprovar la darrera certificació de la portada d'aigua des del dipòsit de les Punxes fins a Fussimanya. Ara, un cop realitzades les proves pertinents, els veïns que ho desitgin podrsn connectar-se a la xarxa municipal d'abastament d'aigua. Després de 6 anys del seu inici, es finalitza l'obra general de portada d'aigua al municipi de Tavèrnoles.

Comparteix-ho