Canal de fotos

22/12/09

Noves Tecnologies Tavèrnoles, nova marca

La regidoria de Noves Tecnologies de Tavèrnoles va encarregar a l'empresa de disseny gràfic CASALSCOTS la definició d'un logotip que actués com a marca pròpia de la regidoria. I el resultat és el que s'aprecia en la imatge que il·lustra el post.

Per a la nova marca s'utilitzen les tres inicials de "Noves Tecnologies Tavèrnoles". Per a la "T" de Tavèrnoles s'ha escollit una lletra amb personalitat, de corbes amables i amb un color verd viu i natural; per a les inicials "N T" de Noves Tecnologies s'ha construït una versió pixelada de la mateixa tipografia de la "T" de Tavèrnoles amb un color gris càlid. El logotip presenta una versatilitat que permet que sigui aplicat a múltiples formats i mides diferents.

Actualment un ciutadà rep una gran quantitat d’informació i una de les maneres ràpides de fer la primera tria és la imatge amb la qual es presenta aquesta informació. Amb aquesta unificació de criteris a l’hora de comunicar sota una mateixa marca, es pretén ajudar a la recepció del missatge per part del ciutadà. És per això que l'objectiu d'encarregar un disseny específic per a la regidoria és doble: per una banda el logotip ajuda al ciutadà a identificar l’activitat efectuada en noves tecnologies i per altra banda es confereix un nivell de comunicació de qualitat que, tot s'ha de dir, a dia d'avui no és una de les prioritats principals dels ajuntaments.

4 comentaris:

Esta bé això que els pobles petits tinguin iniciativa en noves tecnologies.

Salut, Carles ... i Bon Nadal!

Joan,
Sóc del parer que els petits pobles rurals sense una aposta ferma per les noves tecnologies ho tindran més complicat per poder-se desenvolupar d'una manera òptima.

Salut i Bon Nadal

Carles,

penso que la T de Tavèrnoles també transmet una filosofia 2.0, ja que recorda molt al logo de Twitter.

Miquel.

Miquel,
Ben vista aquesta similitud. Pot fer riure, però ni hi havia caigut :-)

Gràcies participar i deixar la teva opinió

Comparteix-ho