Canal de fotos

9/12/09

Ple ordinari de desembre

Dilluns passat vam tenir el ple ordinari corresponent al mes de desembre, amb l'assistència dels set regidors i sense ningú de públic ni mitjans de comunicació.

L'ordre del dia era breu, però amb dues temàtiques clarament importants. Primerament es va parlar d'aigua aprovant el reglament del servei municipal d'abastament d'aigua i l'obertura del procés de licitació per a la gestió del servei de subministrament d'aigua. Un cop finalitzades les obres de la portada d'aigua als masos l'ajuntament està en condicions d'externalitzar la gestió del servei; amb aquesta externalització s'eliminaran les tasques relacionades amb l'aigua tan administratives com de manteniment que fins ara s'assumien des de l'ajuntament.

El segon tema tractat al ple va ser l'aprovació dels pressupostos per a l'any 2010. Uns pressupostos que han baixat gairebé un 17% respecte l'any anterior, quedant en 411.000 €, i que mereixen un post a part per explicar-los millor i reflexionar sobre algunes qüestions més particulars.

Comparteix-ho