Canal de fotos

16/9/10

Adéu al robo-twit 1.0

Ahir al vespre vam rebre l'anunci oficial d'una baixa al "time-line" del nostre twitter. El primer robo-twit 1.0 es despedia amb la mateixa fredor que havia estat actuant els darrers temps, d'una manera distant, sense haver entès que significa això d'estar a twitter i cometent gairebé tots els errors que un polític pot fer volent estar a twitter.

Duran i Lleida ens comunica que deixa el twitter per manca de temps per dedicar-s'hi, segurament una gran part dels que el seguíem ho agrairem. Ja feia més de tres mesos que no twittejava res, però, qui no recorda aquelles abocades d'argumentari oficial els divendres al migdia? Aquells que alguna vegada vam provar d'interpel·lar-lo encara estem esperant resposta.

Potser sí que Duran i Lleida porta al dia el seu bloc i la seva pàgina de facebook, però ens ha demostrat repetides vegades que això del twitter se li feia estrany. Repassant les twittejades que ha fet el darrer any no ha respost mai cap qüestió que se l'hi ha plantejat via twitter, en tot cas ha remès els lectors a mantenir intercanvi d'opinions a través del seu bloc.

Sense que serveixi d'atenuant, crec que un dels problemes de què no li funcionés la incursió al twitter era que feia les actualitzacions des de facebook i això li feia perdre qualsevol control sobre les interpel·lacions i la immediatesa que se li pressuposa a twitter. Sense anar més lluny hi ha una altre polític de CiU que acaba de desembarcar fa poc a twitter provenint de facebook, en Santi Vila, i molt em temo que va camí de repetir els mateixos errors de Duran i Lleida.

En fi, adéu al robo-twit 1.0. Sayonara, baby.

2 comentaris:

Si, però com a blocaire és força bo. No cal tampoc exigir que tots siguin presents en bloc, FBK i twitter.
Jo, si poc triar, prefereixo un bon blocaire.

Salut!

Hola Joan,

Com bé dius no cal estar present en tots els mitjans, i cadascú hauria de ser el suficientment honest com per escollir quin és el seu mitjà idoni en funció de la dedicació i la implicació que hi vulgui tenir.

La intenció del post no era exigir que tothom estigués present a twitter, sinó denunciar aquells que al meu entendre no feien un bon ús de l'eina, i en Duran i Lleida era un cas flagrant de no haver entès res de twitter ni d'actitud 2.0

Gràcies per participar i deixar la teva opinió

Comparteix-ho