Canal de fotos

6/9/10

La tornada al "cole"

Demà els escolars del país tornaran a l'escola després d'un parell llarg de mesos de vacances. Aquest serà el darrer pas pel retorn a la normalitat familiar, perquè, desenganyem-nos... som animals de costums fixos, i necessitem retrobar la rutina laboral i escolar que ens acompanya la resta de l'any.

També és l'època del retorn a les tasques de l'ajuntament, tot i que durant el mes d'agost i aprofitant les meves vacances laborals he tingut l'oportunitat de fer feina (de portes endins, podríem dir), avui tornem oficialment a les reunions periòdiques de cada dilluns. Així, sense anar més lluny, tenim reunió amb l'equip redactor del projecte del centre cívic, i també preparació de l'ordre del dia del ple ordinari de setembre.

Políticament parlant a Tavèrnoles comença el període final de la legislatura, vuit mesos per poder deixar enllestides (o si més no embastades) les actuacions pendents. També serà un període de reflexió interna, sens dubte pensant en el maig de l'any vinent, però pensant també en què espera de tots nosaltres Tavèrnoles.

Feliç tornada al "cole". Que puguem acabar el deures, i amb la millor qualificació final possible.

Comparteix-ho