Canal de fotos

14/9/10

Ple ordinari de setembre

Ahir al vespre es va celebrar el ple ordinari corresponent al mes de setembre, amb la presència dels set regidors i l'assistència de sis persones com a públic.

Entre els punts de l'ordre del dia es va aprovar el Compte General corresponent a l'any 2009 i es va modificar una de les festes locals pel 2011; així l'any vinent seran festius a Tavèrnoles els dies 3 d'agost i el 27 d'abril.

Un altre dels punts de l'ordre del dia va ser el posicionament del consistori sobre la demanda per part d'un grup de veïns d'organitzar una consulta popular al respecte de la situació dintre del POUM dels Plans de Can Riera. En aquest punt l'Ajuntament es va manifestar en contra d'engegar cap consulta popular sobre aquest tema ja que això suposaria una paralització del procés de redacció del POUM; no obstant, i donat que durant el que queda de legislatura només serà possible tramitar l'aprovació inicial del POUM, resta obert el procés a qualsevol modificació abans de l'aprovació provisional que l'equip de govern que entri la propera legislatura vulgui incorporar.

Finalment hi va haver dos punts sobrevinguts: l'aprovació del projecte del Centre Cívic redactat per Colomer Aceves Arquitectes; i l'aprovació per majoria simple d'una moció en suport a la vaga general del 29 de setembre.

Destacar també que el públic assistent va manifestar la seva preocupació (en un cas viscuda en primera persona) per la dificultat que actualment tenen les ambulàncies per trobar les cases de Fussimanya.

P.D.: fotografies del ple municipal realitzades per Jordi Vila

Comparteix-ho