Canal de fotos

2/12/08

Ple ordinari de desembre

Ahir es va celebrar el ple ordinari de desembre, el darrer de l’any, amb l'assistència del sis regidors i amb dues persones com a públic.

Entre els punts del ple es va aprovar la memòria tècnica per al desplegament de la xarxa de guifi.net al municipi, per un import de 5.600 €. També es va aprovar l’acceptació de l’ajut concedit per poder portar a terme tallers d’alfabetització digital; una subvenció es va sol·licitar el passat mes de febrer i que segurament ha trigat massa a ser resolta. Els tallers ja han començat aquest passat novembre i s’ofereixen als veïns de Tavèrnoles i de Les Masies de Roda.

En aquest darrer ple de l’any es van aprovar les modificacions pressupostàries de l’any 2008. Finalment, a proposta de la regidoria de Cultura, es va aprovar una moció per demanar al Parlament de Catalunya que es declari la Sardana com a “Dansa Nacional de Catalunya”.

A part d’aquest resum que tinc per costum fer el dia posterior al ple, es poden consultar les actes dels plens a la pàgina web municipal de Tavèrnoles.

Comparteix-ho