Canal de fotos

8/9/09

Ple ordinari de setembre

Ahir vam tenir el ple del mes de setembre amb la presència dels set regidors i sense cap persona com a públic. D'entre els punts tractats destaca l'aprovació del projecte de reasfaltat de la zona de El Roquet, un projecte que pertany al PUOSC i que s'haurà d'executar durant l'any vinent. Aquest projecte contempla l'asfaltat de la zona de davant de les Piscines i el reasfaltat del C. Pirineu, del C. Roureda i del camí que va des de la carretera de Tavèrnoles fins al terme municipal de Les Masies de Roda.

Altres aprovacions del ple van ser la de la primera certificació de l'obra d'adequació del cementiri (pertanyent al FEIL); l'aprovació del Compte General del 2008; l'adhesió de l'Ajuntament de Tavèrnoles al Consorci Alba-Ter; i l'aprovació de la xifra de població del municipi a 01/01/2009 de 302 persones, que equival a una disminució del cens del 5%.

Finalment l'Ajuntament va adherir-se a la proposta que fa la Diputació de Barcelona per tal que es concedeixi el Premi Nobel de la Pau a la Fundació Vicenç Ferrer.

Comparteix-ho