Canal de fotos

27/9/09

Taller de guifi.net a Tavèrnoles

Dissabte passat es va portar a terme a Tavèrnoles el taller de guifi.net; un taller de formació que s'inclou dintre de les actuacions del programa de Ciutats Digitals per aquest any 2009.

Durant la presentació de la xarxa municipal el passat juliol, va sorgir la possibilitat de poder organitzar un taller orientat als futurs nous usuaris i a aquelles persones que ja tenien un accés a guifi.net però que volien conèixer una mica més sobre la xarxa. I aquest dissabte un total de vuit alumnes van estar durant les gairebé tres hores de taller creant nodes, configurant antenes i donant-se d'alta com a usuaris dels proxy's de guifi.net. Els assistents també van poder adquirir el material necessari per a la instal·lació dels punts d'accés i parlar amb el tècnic sobre qüestions més particulars de les seves instal·lacions.

D'ençà de la posta en marxa de la xarxa guifi.net a Tavèrnoles ja s'han donat d'alta als supernodes habilitats fins a 9 connexions. Esperem que properament es puguin habilitar els supernodes que encara falten i d'aquesta manera poder donar més cobertura al territori municipal.

P.D.: Fotografies del taller a l'espai Picasa de l'Ajuntament de Tavèrnoles

Comparteix-ho