Canal de fotos

30/9/09

Els Premis Blocs a Osona

Després del bon gust de boca que em va deixar l'acte de lliurament l'any passat a Girona, Vic es disposa a acollir el proper divendres la segona edició dels Premis Blocs Catalunya.

En aquesta edició s'ha volgut ampliar amb més actes relacionats amb el món dels blocs i des de l'osonosfera hem pogut prendre'n part tot col·laborant amb un reconeixement de blocs escolars de la comarca, això serà a les deu del matí.

A la tarda hi haurà una trobada d'esferes, on les diferents comunitats blocaires del país podrem posar temes en comú. En aquest sentit crec que pot ser molt interessant parlar de quina forma jurídica poden arribar a tenir les esferes, o bé de organitzar-nos per trobar un aplicatiu que permetés una gestió còmode i més eficient dels diversos portals agregadors existents. Aquí més que mai seria bona la dita de "pensar en global per actuar localment".

El preàmbul de l'acte central consistirà en 4 conferències que versaran sobre temes de noves tecnologies aplicades al món empresarial; i acabarà tot plegat amb l'acte de lliurament a partir de les vuit del vespre.

Comparteix-ho