Canal de fotos

3/10/09

La consolidació d'uns premis

Per qualsevol entitat que vulgui establir una periodicitat temporal als seus actes, la més important de totes (al meu entendre) és la segona edició. Les primeres edicions són les de la il·lusió, les de la prova i de la bona voluntat; les segones edicions són les de determinen la solidesa del projecte i les aspiracions reals del mateix.

Ahir a Vic vam poder assistir a la consolidació del projecte Premis Blocs Catalunya, promoguts per Stic.cat (uns autèntics agitadors de la societat fomentant l'ús de les TIC). Les ganes d'evolucionar ja van quedar paleses amb la jornada orientada a les escoles del matí i el naixement del "cafè de les esferes" de la tarda (esperem que tingui continuïtat en properes edicions). Sobre l'acte de lliurament dels premis ja s'en llegiran cròniques als mitjans de comunicació, però jo em quedo amb tres afirmacions que es van dir a l'hora dels parlaments, de les quals jo només en comparteixo dues.

Josep Maria Vila d'Abadal, alcalde de Vic: "internet és una amenaça per a les cultures petites".
Raül Romeva, eurodiputat per ICV i guardonat com a millor bloc polític: "escriure un bloc enganxa".
Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya: "política 2.0 no és només una eina, és una filosofia".

Després de l'acte de lliurament vaig poder "desvirtualitzar" molts dels contactes que he anat fent a la xarxa, sens dubte la part més enriquidora del dia. Per molt que ens moguem dintre de la societat 2.0, mai trobarem el substitut al contacte físic d'una bona encaixada de mà.

Gràcies Stic.cat i ens retrobem a la tercera edició Premis Blocs Catalunya (sinó abans)

P.D.: Aquí hi ha les fotos que vaig anar fent durant el dia

Comparteix-ho