Canal de fotos

14/10/09

Boletaire pixapí

El cap de setmana passat, aprofitant que amb la família vam anar pel Solsonès, vam voler practicar l'esport nacional de la tardor: anar a caçar bolets.

Sortint a una hora ben prudencial, tocades ja les 10 del matí, vam pujar fins a Coll de Jou i després vam agafar una pista forestal plena de cotxes estacionats a cada costat. Un cop aparcat el nostre cotxe, i constatant que encara ningú havia tingut la idea d'instal·lar parquímetres per boletaires, ens vam disposar a començar la nostra particular aventura.

Servidor equipat amb la Maria penjada a la motxilla (10 quilets de res) i la Berta amb el seu cistellet i el seu bastó amb picarols (així segur que no la perdrem). Amb aquest panorama, i tenint en compte que només vam resseguir la part boscosa del costat de la pista forestal, el resultat no podia ser un altre que cap bolet comestible trobat. Això sí, vam passar una bona estona i se'ns va obrir la gana per dinar.

Com que ja me n'imaginava el resultat, vaig aprofitar per experimentar amb el programa ipoki al mòbil i registrar el recorregut que vam fer amb cotxe i a peu.

P.D.: si algú sap d'algun aplicatiu per llegir bé les dades que vaig registrar i m'ho pot indicar l'hi estaré agraït.

Comparteix-ho