Canal de fotos

19/10/09

Consolidant la Fira de Tardor

Matí fred, però assolellat. Corrua de cotxes dirigint-se cap al nucli de Tavèrnoles i buscant aparcament a les zones habilitades. Amb la família comencem el recorregut de la Fira per les parades instal·lades a l'aparcament; entre d'altres la de l'herbolari de Sau, l'escola d'Arts Plàstiques de Folgueroles, les caixes niu del grup d'anellament de Calldetenes. Parlo amb ells sobre la Fira i de retruc del fred que els toca aguantar a primera hora, però estan contents de poder-hi ser.

Ens aturem a la terrassa de la Sala Polivalent on hi ha una exposició de ceràmica (amb alguna incorrecció ortogràfica com es pot veure a la fotografia) i un terrisser que deixa que la canalla l'ajudi amb el torn. Dins la Sala una exposició prou original que compagina pintura amb col·lage de pedretes. Arriba el camió amb els quatre ponis i es comença a formar una cua de pares i nens disposats a fer la passejada pel carrer Montseny; tot fent el recorregut amb la Berta puc veure la resta de parades disposades al llarg del carrer.

El nucli vell es va omplint de gent, uns són acompanyants dels participants de la cursa de Sant Galderic, altres han optat per venir a passar el matí del diumenge a Tavèrnoles. Davant les antigues escoles el mercat de les erres permet remenar roba i llibres, o xafardejar els curiosos objectes que porta el brocanter. Entre la una i les dues del migdia arriben els boletaires mostrant els seus cistells, alguns a més èxit que els altres; però el recompte fa que tots els participants tinguin el merescut reconeixement.

Tot plegat una bona matinal que constata la consolidació de la Fira de Tardor de Tavèrnoles.

La Fira també em permet parlar amb diferents persones sobre Tavèrnoles i el nou POUM que estem redactant des de l'Ajuntament; i em satisfà constatar que alguns d'ells tenen visions semblants a la meva.

Comparteix-ho